Kam s dětmi v Brně? Do zábavního parku BruNo!

15.02.2016 14:29

Kam s dětmi v Brně? Do zábavního parku BRuNO!

Jak strávit s dětmi příjemné chvíle, aby se bavila celá rodina? Brno má nový magnet na děti a jejich rodiče, je to zábavní centrum jménem BRuNO family park, které najdeme v Brně- Slatině, na místě bývalých kasáren. Naláká vás na 40 skvělých atrakcí a rozhodně to není nijak nadsazené.

Dejte prostor společným zážitkům a hrám

Pokud už nevíte, čím děti zaujmout, tady s tím problém mít nebudete. Svět zábavy, pohybu a her je nadchne, ať je jim 5 nebo 15 let, a ani vy se tu nudit rozhodně nebudete. Žádná virtuální realita, jen reálná zábava, která vás pohltí na několik hodin. Společné zážitky jsou to nejcennější, co s dětmi máte, proto je třeba k nim vytvářet co nejvíce příležitostí.

Pohled na Brno z výšky

Hlavní lákadlem je v tomto zábavním parku vyhlídka Čapí oko, díky které si panoramaticky vychutnáte krásy Brna z rozhledny vysoké 22 metrů se skleněnou podlahou i stěnami. Pro cestu dolů můžete využít sjezd „Tenkým střevem“, vnitřním tobogánem o délce 38 metrů, který vás z výšky sedmipatrové budovy dostane dolů za 10 vteřin.

Atrakce přístupné dětem i dospělým

Dbá se tu samozřejmě co nejvíce na bezpečnost. Tobogan je řízen semafory, a ani jinde se nemusíte bát zbytečného rizika úrazu. Skluzavek je tu více a mají rovněž zajímavé názvy. Kloaka vás dostane dolů z výšky 8 metrů a nafukovací skluzavka Svišťák začíná ještě o metr výš. Příjemné je, že tyto atrakce pro děti jsou přístupné i jejich dospělému doprovodu. Můžete se tak na chvíli vrátit v čase do dětských let a pořádně si „zablbnout“. Děti určitě ocení, když se na ně nebudete jen dívat a hlídat je, ale když si budete hrát s nimi.

 

Do výšek i do podzemí

Každá část zábavního centra je něčím zajímavá a užijete si zde zejména výšky. Abyste se dostali z jedné části do další, je třeba přejít lanový most, překonat koule a válce levitující ve vzduchu, můžete si také vyzkoušet lanovku o délce 28 metrů jménem Ptačí přelet. Kromě výšek poskytne zábavu i podzemí. Důmyslný systém chodeb tvoří dohromady atrakci s názvem Podzemní nory. Nemusíte se bát, že by v nich byla úplná tma, prosvětleny jsou světlíky a vedou do nich tři vchody.

Vodní atrakce nesmí chybět

V BRuNO parku nechybí ani vodní atrakce. Moře je bazének s vodou, ve kterém se děti plaví na lodičkách zajímavých tvarů poháněných elektromotorem. Tato atrakce je zároveň jedinou, na kterou nemají přístup dospělí, na zbytku se vyřádíte společně s vašimi dětmi.

Zábava pro ty nejmenší

I nejmenší děti si přijdou na své. Prostor s příznačným názvem Mláďata je určen pro děti do 4 let a nabízí bazének s balonky, labyrint nebo vypolstrovaný prostor pro hry s domečky, obchůdkem, kuchyňkou a kreativními panely.

Další možnosti BRuNO parku

V BRuNO parku najdeme i kreativní dílny, pohybový program The Little Gym Brno pro malé i větší děti a salonky pro soukromou dětskou narozeninovou oslavu. Samozřejmostí je možnost se při návštěvě občerstvit, a to buďto v rychlé verzi občerstvení nebo v klasické restauraci. Jak je to zde se vstupným? Platí se pouze za děti, přičemž děti do 4 let mají vstup zvýhodněný. Pokud máte s sebou dětí více, za ty do 1 roku neplatíte nic.

—————

Zpět


Miniškolky.cz

Miniškolky i pro obce, církev a občany

01.04.2010 11:38
Možnost zakládat takzvané miniškolky určené pro menší počet dětí by neměli mít pouze zaměstnavatelé. Jejich zřizovateli by se podle ministerstva práce a sociálních věcí (MPSV) mohly stát i jiné subjekty, například obce, soukromé osoby nebo třeba církve. Práce na částečný úvazek je zatím na českém...

—————

Investice do firemních školek

01.04.2010 11:37
V době finanční krize firmy velmi opatrně zvažují, kam budou směřovat svoje investice. Odborníci se shodují, že rozumné může být například zřizování firemních školek. Vznik a provoz firemních školek je zhruba o polovinu levnější než náklady vynaložené na hledání a vyškolení nových pracovníků....

—————

Miniškolky i otcovská dovolená jsou v nedohlednu

01.04.2010 11:33
Od 1. ledna 2010 měly začít platit nové podmínky pro zřizování firemních školek a miniškolek a měla být nastavena nová pravidla pro vzájemné rodičovské hlídání dětí. Návrh „prorodinného balíčku“ přinesli do Poslanecké sněmovny tehdejší místopředsedové ODS a KDU-ČSL Petr Nečas a Michaela Šojdrová....

—————


Hledáte zábavu pro Vaše děti ? Co takhle podívat se společně pohádky online ? Krteček, Tom a Jerry a další kreslené pohádky zdarma ke shlédnutí


Za podporu našich stránek děkujeme :


Doporučujeme : Oslava narozenin